Szia, kedves álmodozó!

Örülök, hogy a Velvet and Lines oldalon köszönthetlek. Az oldalon kézzel készült különleges kiegészítők és lakásdekorációk széles skáláját találod. Anna vagyok, a termékek megálmodója és készítője. Egészen gyerekkorom óta érdekelt mindenféle kézműves és kreatív tevékenység, több táborban is részt vettem, ahol különböző technikákat sajátítottam el. Az alkotás öröme mindig is feltöltött, ezért 2020-ban úgy döntöttem, hogy ebből a kaotikus vírushelyzetből megpróbálom a legjobbat kihozni és alkotni valami igazán különlegeset. Így született meg a Velvet and Lines, ami egy valóra vált álom.

 

Célom, hogy olyan termékeket közvetítsek, amit mindenki a sajátjának érez. Nemcsak egy csomagot szeretnék adni, hanem egy szívvel-lélekkel készült élményt, ami a lelket is melengeti. Szeretek a mindennapi életből, utazásokból, emlékeimből ötletet meríteni egy-egy új termékhez. A termékeim remélem mosolyt csalnak az arcodra és szívesen várom a visszajelzéseiteket.

Handmade with love

1

Minden terméket egyedileg, kézzel készítek Magyarországon. A márka 3 fő kategóriára oszlik: ékszerek, szójagyertyák, lakásdekoráció. Fontosnak tartom, a fenntarthatóságot, így az elkészítés során gondosan válogatott alapanyagokat használok. Hozzád minimális műanyaggal, környezetbarát papír csomagolásban érkezik.

2

A gyertyák 100% természetes szójaviaszból készülnek. Környezetbarát termékek, nem terhelik a környezetet, tisztán és 50%-al tovább égnek. Állatkísérlet mentes, természetes összetevőket és pamut kanócot használok a készítés során. Az otthoni dekorációnál is figyelek a természetes összetevőre. Makramé díszekhez pamutfonalakat, valamint a faliképekhez is pamut festővásznakat használok.

3

Minden hónapban készülök valamilyen újdonsággal vagy meglepetéssel. Ha szeretnél csak neked szóló különlegességet és van is erről elképzelésed bizalommal várom egyéni megkeresésed az oldal alján. 🙂

Inspirálódj a közösségi oldalakon és blogbejegyzésekből

Lépj kapcsolatba velem

    Kosár tartalma

    0

    No products in the cart.

    Velvet and Lines

    X